قاسمی: کمترین اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به 80 هزار نفر جمعیت عشایر استان اختصاص یافت.مدیر کل امور عشایری خراسان جنوبی به خبرنگار ما گفت: این مجموعه، کمترین اعتبارات تملک را نسبت به جمعیت در کشور دارد و در پایین ترین رده است.
«غلامحسین افضلی» اعتبار امسال امور عشایری را 3 میلیارد و 560 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: از 5 میلیارد و 250 میلیون ریال اعتبار سال قبل، 4 میلیارد ریال آن محقق شد و کاهش اعتبارات امسال، به طور قطع از میزان خدمات دهی خواهد کاست.
به گفته وی از بودجه سال گذشته 2 دستگاه تانکر سیار آب رسانی و 5 دستگاه تانکر ثابت برای ذخیره سازی آب شرب خریداری و در امور حمل و نقل هزینه شده است.وی ادامه داد: خدمات ارائه شده به عشایر کافی نیست اما این اداره کل براساس وظایف مستمر و در حد بودجه اختصاص یافته عمل می کند و دیگر دستگاه های مرتبط مانند آموزش و پرورش، بهداشت، نیرو و... نیز باید وظایف خود را نسبت به عشایر، مانند خدمات رسانی به ساکنان شهر و روستا انجام دهند.
وی درخصوص اقدامات انجام شده برای اشتغال زایی عشایر گفت: در زمینه صنایع دستی، به صورت پایلوت، در یکی از مناطق قاین، دار قالی و سرمایه اولیه فراهم شده و شرکت تعاونی با بافندگان فرش قرارداد بسته است تا حق الزحمه کارگران را بپردازد که اجرای این طرح برای عشایر شهرستان های دیگر هم مورد توجه است تا با همکاری شرکت های تعاونی و استفاده از آموزش های فنی و حرفه ای، زمینه کار برای عشایر در حرفه مورد علاقه شان فراهم شود اما هر دستگاهی باید به وظایف خود عمل کند.
به گفته وی مواردی از کمبود دام و تقاضای تامین آن از افغانستان توسط عشایر مطرح شده است اما با توجه به آلوده بودن دام موجود در آن کشور، امکان متقاعد کردن عشایر برای قرنطینه حیوان وجود ندارد.وی تلفات دام عشایر در سال های 8? و 8? را سنگین خواند و افزود: حدود 30 هزار دام مازاد آن ها سال قبل توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شد و امسال با وجود بارندگی مناسب، با کمبود دام مواجهند. «افضلی» توان دولت در خرید دام را محدود دانست و تصریح کرد: دلالان خواه ناخواه برای خرید دام مازاد اقدام می کنند و آن ها حتی در...
لینک ثابتنظرات شما ()